Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Resortul Four Seasons Orlando se deschide la Walt Disney World

Translate 

18 aug 2014

Invitat special, Mickey Mouse, a participat la ceremonia de taiere a panglicii pentru a marca oficial deschiderea Resortului Four Seasons Orlando la Walt Disney World. 
 
Cele 14,000 sq ft (1,300 m2) cu 18 camere de tratamente spa de la Four Seasons Resort Orlando includ bungalouri ultra private pentru cupluri si dusuri. 
 
Resortul dispune, de asemenea,  de trei terenuri de tenis Har-Tru, in parteneriat cu Peter Burwash International, o piscina in aer liber doar pentru adulti, inconjurata de cabane private si un centru de fitness deschis 24 de ore. 
 

In plus, pe langa barul de la piscina si gratar, plus snack barul numit Plancha de la clubul de golf, resortul dispune de trei restaurante suplimentare, inclusiv o cafenea, un restaurant grill spaniol si un restaurant modern pentru o masa italiana. 

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=310613Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta