Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Resortul Grand Bharat de la ITC Hotels se va deschide in octombrie

Translate 
  Etichete: golf , Terapie , detoxifiere , tratament , terapie , detox , cu , c

17 sep 2014

Grupul luxos de hoteluri indiane ITC Hotels va lansa primul sau resort - leisure retreat - de cinci stele, in Manesar, langa New Delhi, India, pe 1 octombrie; incluzand un teren de golf cu 27 de gauri proiectat de Jack Nicklaus si "Kaya Kalp - The Royal Spa" semnatura ITC Hotels.

 

Numele spa-ului, Kaya Kalp, este un cuvant sanscrit care inseamna intinerirea mintii, a corpului si a sufletului. Facilitatile wellness includ 9 camere de tratament dedicate pentru relaxare: o camera Ayurveda, sapte camere de terapie si o camera pentru cupluri. 

 

In plus fata de terapiile traditionale, spa-ul va oferi vindecare medicinala, programe de detoxifiere si regimurile de yoga de la Scoala de Yoga Bihar.

 

Prima proprietate ITC in afara Indiei este programata sa fie inaugurata in 2018 in capitala Sri Lanka, Colombo.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=310979Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta