Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Resortul Kaliakria din Bulgaria este o Oaza Rustica aflata la marginea Marii

Translate 
  Etichete: mare , sauna , tratamente , tratament , piscine , eco , SPA , cu , c

09 oct 2013

 Coasta Marii Negre ce apartine Bulgariei a atras foarte multi turisti orientati pe experienta familiei timp de zeci de ani, insa noile imbunatatiri aduse din punct de vedere al "stilului de viata", precum Resortul Kaliakria, au inceput sa ofere oportunitati pentru vacante de lux miilor de turisti interesati.

 

Complexul este impartit in trei segmente. Exista spatii de parcare ample, situate pe laturile unor cladiri de patru nivele si cu ziduri de teracota, acoperisuri din tigla rosie, si care sunt inconjurate de ziduri din piatra de var alba. Noi am reusit sa ne cazam intr-un apartament de doua camere situat la parter, chiar adiacent celei mai mari dintre cele cinci piscine ale Resortului.

 

Exista, insa, foarte multe activitati si in jurul Resortului Kaliakria. Exista incaperi spatioase cu vedere impresionanta catre mare in care un spa, condus de Medica Aesthetica, si care ofera tratamente foarte diverse, variind de la cele cu vin rosu sau miere, la facialele din trandafir si masajele complete. Anelia Gencheva, fizioterapeut expert, foloseste o multime de metode variate atunci cand face masaj, iar pe mine, cel putin, a reusit sa ma trimita intr-o calatorie de vis. De asemenea, se pot gasi si cremele faciale sau produsele de corp La Prairie, ele fiind comercializate de compania Eco Spa, originara din Bulgaria. Sauna cea mai mica poate gazdui pana la patru persoane.

 

De asemenea, saptamanal au loc ore de Zumba, iar in fiecare vineri au loc mici concerte de jazz. Pe langa cele cinci piscine ale sale, resortul are si o portiune intima, dar incapatoare de plaja. Si ca armonia sa fie completa, exista si un bar deschis cu sezlonguri din belsug.

 

Sursa: http://www.justluxe.com/travel/spa/feature-1949594.phpDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta