Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Resortul Taj Exotica Spa Maldive inaugureaza Pavilionul Ocean

Translate 
  Etichete: apa , petrecere , SPA , fructe , cu , c

14 aug 2013

Resortul Taj Exotica Spa Maldive a deschis un nou Pavilion Oceanic pentru celebrari simbolice si ceremonii ce includ experiente spa. 
 
Izolat complet, noul pavilion este accesibil numai cu ajutorul barcii. Acesta este destinat cuplurilor care doresc sa isi reafirme dragostea inconjurati fiind de sunetul valurilor din mijlocul Oceanului Indian. 
 
Pachetul de reinnoire al juramintelor include o ceremonie la Pavilionul Oceanic urmata de o croaziera la apus cu destul spatiu pentru familie si prieteni. O petrecere sub cerul liber va fi pregatita intr-o locatie privata in interiorul resortului, unde oaspetii pot servi din proaspat prinsele fructe de mare, prajituri si sampanie, fie intr-un sector privat al pavilionului sau in una din vilele resortului. Pachetul include de asemenea un fotograf profesionist. 
 
Cuplul proaspat recasatorit va avea dupa aceea program de petrecut timp impreuna. Acestia vor fi rasfatati intr-un apartament pe apa in cadrul Jive Grande Spa. Aici ei vor experimenta tratamentul semnatura Alepa provenit din ritualurile balneare Indiene. 

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail1.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=306212 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta