Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Ritz - Carlton lanseaza oficial noul concept de spa in 20 hoteluri

Translate 
  Etichete: wellness , masaj , exfoliere , tratamente , miere , facial , aur , c

07 sep 2016

Ritz-Carlton a lansat noul sau concept de spa in 20 hoteluri si resorturi, care includ New Orleans, Fort Lauderdale, Amelia Island, Moscova, Viena, Cairo si Budapesta. Conceptul include experiente personalizate, care integreaza cu maiestrie nevoile individuale ale oaspetilor in tratamente, ancorat in cultura locala, folosind solutii naturale si organice.
 
"Conceptul Ritz-Carlton Spa este proiectat pentru a extinde si mai mult de oportunitatile unice si personale pentru experiente wellness si indigene pe care le cauta oaspetii nostri si turistii la nivel mondial", a declarat Herve Humler, presedinte si COO, Ritz-Carlton Hotel Company.
 

Cinci tratamente noi din Rusia au fost dezvoltate pentru The Ritz-Carlton, Moscova, cu miere organica din Siberia fiind folosita ca baza pentru experienta semnatura. Cu beneficiile sale calmante si hidratante, tratamentul cu miere din Moscova combina tehnici de masaj rus vechi, cu exfoliere corporala, urmata de un masaj corporal complet terapeutic cu ajutorul mierii de aur in sine, si terminand cu un masaj expres facial si revigorant. 

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=323684Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta