Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

SPA in Africa

Translate 
  Etichete: spa , sanatate , SPA , cu , maria , c

07 noi 2012

 Numar tot mai multe deschideri de Spa pe continentul African in ultima vreme, anuntate in publicatiile Spa internationale iar South African Spa Association, invita operatorii de Spa in regiune sa participe la constituirea Index- ului pe 2012. Primul astfel de Index a fost lansat in 2010, si de atunci apare ca publicatie anuala, iar editiile sunt oportunitati de a comunica direct cu consumatorii de Spa. Nu numai aduna laolalta magnificele Spa-uri ce opereaza pe continent, dar furnizeaza informatii despre terapii, protocoale si chiar asociatia insasi.

 

Publicatia reflecta, sustine SA Spa Association, cit de importante au devenit Spa-urile in viata oamenilor si cum acestea nu sunt doar locuri destinate relaxarii si reintineririi dar contribuie si la sanatate si wellness.

 

Am facut pentru dumneavoastra o selectie a celor mai bune Spa-uri din Africa: The Spa at Mamounia in Marrakech, Cape Grace in Cape Town si Pezula Spa in Knysna – Africa de Sud, The Oberoi Spa si The Sanctuary in Mauritius, La Rose in Egypt si Baraka House in Kenya.

 

 

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 

 

 

Surse:

spaopportunities.com, Oct 4, 2012

http://www.saspaassociation.co.zaDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta