Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Sanctuarul Spa Covent Garden urmeaza sa isi inchida portile dupa 36 de ani

Translate 
  Etichete: acasa , Produse , produse , produs , SPA , c

20 noi 2013

Covent Garden, un Day-Spa exclusiv pentru doamne, isi va inchide operatiunea pe 31 Mai, cand contractul de inchiriere se va termina.
 
Grupul PZ Cussons, care detine Sanctuarul dar si salonul de bronz St Tropez si brandul de produse pentru ingrijirea parului Charles Worthington, spun ca au decis inchiderea Spa-ului ca urmare a schimbarilor din partea cererii consumatorilor.
 
Directoarea Spa-ului Sanctuarul, Catherine Ferma, a declarat pentru Professional Beauty: ”Numarul oaspetelor noastre pentru Day-Spa a scazut in ultimii ani, dar observam o crestere notabila in vanzarea produselor de spa si, de asemenea, un trend real de persoane care prefera sa isi faca tratamentele acasa in detrimentul vizitelor la Spa”.
 

Sursa: http://www.professionalbeauty.co.uk/page.cfm/action=library/libID=3/libEntryID=1342/listID=3Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta