Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Segmentul de ingrijire a pielii din Olanda continua sa creasca in ciuda situatiei economice precare

Translate 
  Etichete: Produse , mare , produs , produse , SPA , cu , c

21 aug 2013

Sectorul de ingrijire a pielii nu este afectata de recesiune avand raportata o crestere a cifrelor in Olanda  multumita produselor de ingrijire a fetei. Potrivit studiului de piata Canadian, cu o crestere de 3%, ingrijirea pielii este plasata pe locul 3 din 5 in topul sectoarelor de Sanatate&Frumusete din Olanda pentru perioada 2012-2017.

Sectorul cu previziunea de crestere cea mai mare este Ingrijirea Mainilor. Este prevazut ca acesta sa creasca cu 3.3% ca si valoare si cu 3.9% ca si volum de vanzari. Cel mai mic segment, cel de Depilare, este prevazut sa creasca cu 3% si respective cu 3.7%.

Vanzarile de produse de ingrijire a pielii continua sa creasca in ultimii ani in ciuda dificultatilor economice datorita faptului ca in Olanda, consumatorii, nu erau pregatiti sa renunte la regimurile de ingrijire a pielii indiferent de recesiune sau inflatie.

Sursa: http://www.cosmeticsdesign-europe.com/Market-Trends/Dutch-skin-care-continues-to-post-growth-despite-economic-weakness Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta