Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Seychelles deschide o noua academie de turism cu un centru de instruire spa

Translate 
  Etichete: turism , wellness , cu , c

05 mai 2014

Seychelles anunta deschiderea unei noi academii de turism sprijinita de guvern, in Mahe, cu locuri de munca intr-un centru de instruire wellness si spa cu drepturi depline incepand de la sfarsitul acestui an.

 

Cererea crescanda de pe piata de facilitati wellness si spa din hoteluri existente, noi si viitoare din Seychelles, a creat nevoia de oameni mult mai calificati din regiune.

 

Academia va oferi, de asemenea, instruire de ghid pentru elevi, de managementul ospitalitatii, pentru restaurant si bar, pentru productia de alimente si de arte culinare, precum si servicii de operare la receptie sunt disponibile in acest loc.

 

Academia de instruire va functiona ca o afacere, cu hotel de 30 de camere, pensiune de 30 camere pentru studentii internaționali, centrul de afaceri, restaurant public si bar, lounge-uri publice, centrul de banchet, plus centrul de wellness si spa deschis pentru public.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=308883 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta