Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Shangri - La Bengaluru deschide centru spa in India, cu camera ayurvedica dedicata

Translate 

18 noi 2015

Intregul etajul al treilea al hotelului este conceput ca un etaj de wellness complet echipat, si in plus fat de spa, include un club de sanatate, sauna, jacuzzi si camera de aburi. 

 

Intrarea spa are o sculptura de alama, menita sa reprezinte flori inflorite si floarea soarelui, in timp ce tratamentele sunt o fuziune de tehnici chi si tratamente Ayurvedice, inspirate de cele sapte chakre si cele cinci elemente ale corpului. 

 

Suitele centrului spa si camerele de tratament includ baie proprie, dus, aburi, salon de relaxare si vestiar. O camera Ayurveda dedicata ofera o serie de tratamente ayurvedice, inclusiv Udhwartana, Shirodhara, Pinda si Sweda, si centrul spa include, de asemenea, o suita VIP pentru cupluri. 

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=318261Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta