Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Six Senses Spa din Creta ofera programe medicale imbunatatite

Translate 

19 mai 2014

Six Senses Spa in Elounda, pe insula greceasca Creta, a incheiat un parteneriat cu o companie locala de tratamente medicale numita Eucrasia pentru a oferi programe de wellness personalizate pentru oaspetii de la Hotelul Mare Elounda, Porto Elounda De Luxe Resort si Peninsula Elounda All Suite Hotel.

 

Specialistii Eucrasia lucreaza pentru a restabili echilibrul la statutul de well-being al oaspetilor prin efectuarea de teste de sange, teste de ADN si prin consultare cu diferiti specialisti medicali. Tratamentele sunt ajustate in consecinta.

 

Six Senses nu are inca planuri de a extinde programele de la Eucrasia la nivel global, spre deosebire de programele de yoga holistice lansate in luna aprilie a acestui an.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=309289 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta