Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Six Senses se extinde din nou

Translate 
  Etichete: cu , c

06 apr 2016

 
Cu 10 resorturi deschise si cu inca 15 in plan sa fie deschise de anul viitor, CEO-ul Neil Jacobs de la Six Senses cauta in intreaga lume noi oportunitati de dezvoltare.
 
Jacobs a spus ca a fost nevoie de mai multi ani pentru a dezvolta primele noi hoteluri sub noua conducere.
 
"Am deschis primele noi hoteluri, de la achizitionarea Pegasus anul trecut in China si in Portugalia. De asemenea, am deschis spa-uri in hoteluri in afara brandului nostru ", a spus Jacobs.
 
In 2016 Six Senses se deschide un resort in Seychelles, si proprietati in Bhutan si Bali sunt in plan pentru a se deschide in 2017.
 
"Ne dorim de asemenea achizitionarea unui hotel deja existent in Italia", a spus Jacobs. "Speram sa se finalizeze afacerea in acest an".
 

Evason, brand-ul de 4 - 5 stele al companiei, va continua sa se extinda in Asia, dar, probabil, nu in afara acestui continent, a spus Jacobs. 


Sursa: http://www.hotelnewsnow.com/Articles/29569/Six-Senses-moves-back-into-expansion-modeDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta