Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Sondajul de evaluare comparativa PwC din Orientul Mijlociu publicat in H1 2014

Translate 
  Etichete: mare , terapeut , tratament , fitness , cu , c

29 aug 2014

A fost publicata cea mai recenta editie a sondajului de evaluare comparativa PricewaterhouseCoopers (PwC) Spa pentru sectorul balnear din Orientul Mijlociu, acoperind primele doua trimestre ale anului 2014, din ianuarie pana in iunie. 

 

Datele arata ca cel mai mare venit mediu per tratament a fost in Doha, cu 143 dolari (€ 107, 86 £) - cu aproximativ 55 la suta mai mare decat in regiunea Marii Moarte si 155 la suta mai mare decat in ​​Beirut. 

 

Venitul mediu zilnic generat pe terapeut pentru spa-uri in Doha a fost cu 21 la suta mai mare decat cel din spa-urile de la Marea Moarta si cu 291 la suta mai mare decat in spa-urile din Beirut.

 

In timp ce in Doha si Beirut s-au raportat venituri din fitness si revenirea clientilor, acestea nu s-au raportat si in regiunea Marii Moarte.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=310878Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta