Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Spa - ul Delano va avea printre facilitati tratamente inspirate din desert

Translate 
  Etichete: relaxare , scrub , masaje , ulei , namol , tratamente , tratament , pietre , relax , cu , c

29 sep 2014

Hotelul Delano din Las Vegas, o proprietate numai cu apartamente ce inlocuieste Hotelul din Mandalay Bay, se va deschide pe 1 septembrie cu un spa ce va avea multiple tratamente inspirate din zona locala de desert.
 
Meniul de la Bathhouse Spa va include sase tratamente provenite de la ingrediente locale, cum ar fi cactusi si flori salbatice .
 
Tratamentul Piatra din Desert foloseste salvia deseretului si ulei de floare de lamaie cu pietre calde pentru a încuraja relaxare pe tot parcursul tratamentului corporal. The Red Rock Anti- Aging (importiva imbatranirii) incorporează un scrub corporal facut complet din sare si care foloseste săruri de la Great Salt Lake din Utah.
 
Spa-ul cu Bai comune (bathhouse Spa) va oferi, de asemenea, masaje standard, tratamente faciale, bai de namol si alte tratamente. 

 

Sursa:http://www.travelweekly.com/North-America-Travel/Delano-spa-to-feature-desert-inspired-treatments/ Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta