Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Spa - urile din Maui te ajuta sa iti gasesti insula ta Zen

Translate 
  Etichete: mare , tratament , produse , Produse , credit , produs , turism , SPA , cu , c

18 noi 2013

 Desi in general si fara efort, Maui castiga categorii de turism cum ar fi “Cea mai buna insula din lume”, trebuie sa le acordam credit pentru faptul ca nu se bazeaza pe acest lucru.

 

1. Hoola Spa Maui, Resortul Spa – Houna Kai

 

Cu doar trei camere de tratament – pana la deschiderea cabanei in aer liber in 2014 – cel mai nou Spa al insulei poate sa nu fie cel mai mare, dar este singurul care ofera camera cu sare Himalayana. Hoola Spa, a carui nume provine de la cuvantul hawaiian “a vindeca”, are de asemenea produse din gama Malie Organics  si o galerie care afiseaza lucrarile artistilor din Maui.

 

2. Awili Spa Andaz Maui, in Wailea

 

Impreuna cu resortul gazda, Awili Spa a fost deschis la 1 Septembrie, cu cateva saptamani inainte de Hoola, dar cu o foarte mare diferenta din punct de vedere al spatiului. Cei peste 1300 de metrii patrati includ 10 camere de tratament si un spatios, foarte frumos mobilat , “salon farmacie”, unde consultanti fac amestecuri personalizate (awili) de ingrediente pentru exfolieri corporale, faciale, etc. si stocheaza digital retetele pentru utilizari viitoare.

 

Sursa: http://www.mysanantonio.com/hawaii/alohafriday/article/5-Maui-spas-to-help-you-find-your-island-Zen-4944947.phpDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta