Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Spa - urile si saltul catre marketingul multicultural

Translate 
  Etichete: brand , wellness , Brand , serviciu , SPA , cu , c

25 noi 2013

Kelly McDonald, unul din expertii de top ai natiunii in marketingul multicultural si in tendintele consumatorului, a adresat recent acest subiect intr-unul din interviurile cu ea la Conferinta Asociatiei Internationale a Spa-urilor (ISPA) care a avut loc la Resortul Mandalay Bay in Las Vegas.

 

Care credeti ca a fost motivatia ISPA pentru prezentarea acestei probleme sensibile?

 

Este usor. Eu cred ca ISPA au o viziune progresista si acorda atentie faptului ca toti consumatorii devin din ce in ce mai diversi de-a lungul tarii.

 

Ati observat “jucatori mari” si concernuri de hoteluri ?

 

Da, nu am avut ocazia sa vorbesc cu toti dar am avut placerea sa vorbesc cu persoane care reprezinta operatori ai binecunoscutului brand Five-Star.

 

Personal, grija mea este ca cei de la Five-Star inca nu au capacitatea sa ofere un recunoscut serviciu de calitate pentru pielea mea.

 

Ei trebuie sa isi educe si antreneze staff-ul sau sa angajeze persoanele potrivite acolo pentru a veni in intampinarea clientilor cu nevoi speciale legate de piele sau de wellness in general.

 

Kelly care este mesajul pe care vrei sa il impartasesti ?

 

Faptul ca diversitatea este o oportunitate pentru afacere. Nu este lucrul cel mai “corect” sau cel mai “politically correct”, dar este lucrul cel mai bun. De ce ? Pentru simplul motiv ca este acel lucru care va face ca afacerea ta sa creasca.

 

Sursa: 

http://www.huffingtonpost.com/linda-hardingbond/spas-and-the-leap-toward-multicultural-marketing_b_4200347.htmlDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta