Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Spa Espa, in 60 de tari, se deschide la Vdara, CEO vorbeste despre o experienta senzuala

Translate 

19 mar 2014

Un lider mondial in tratamente spa si produse tocmai sa mutat la Vdara in CityCenter MGM, cu o abordare intima si holistica.

 

Cu statisticile in crestere care demonstreaza beneficiile masajului si a altor tratamente, consumatorii sunt aleg sa faca ceva care este bun si relaxant pentru ei. Asistam la o crestere a prezentei barbatilor in spa-urile noastre, de stres si relaxare, datorita leziunilor sportive dar si pentru a se mentine si a arata bine. In medie, in Spa Espa la nivel global, barbatii reprezinta aproximativ 40 la suta din persoanele care fac tratamente.

 

"Consumatorii sunt tot mai preocupati de a pune chimicale pe pielea lor. Uleiurile noastre sunt 100 la suta naturale,precum si serurile noastre si cremele hidratante in proportie de aproximativ 98 la suta, ceea ce este extrem de dificil de realizat.”

 

Sursa: http://www.lasvegassun.com/vegasdeluxe/2014/feb/25/spa-espa-60-countries-opens-vdara-ceo-speaks-sensu/ Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta