Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Spa Montage Kapalua Bay: conservarea si perpetuarea culturii hawaiiane native

Translate 
  Etichete: tratament , cu , mare , calatorie , munte , c

14 mar 2016

Pe insula Maui la uimitorul resort Montage Kapalua Bay, se gaseste centrul spa Montage, care reprezinta un mare exemplu pentru modul in care statiunea abordeaza si perpetueaza cultura nativa din Hawaii, adaugand o semnificatie mult mai profunda cand vine vorba despre experienta oaspetilor. 
 
A fi bolnav in cultura hawaiiana reprezinta mai mult decat a avea dureri. Se implica intregul corp, mintea si spiritul. De multe ori, orice lucru care iti impovareaza mintea, cum ar fi stresul, trebuie sa fie alungat din mintea ta inainte de tratament medical pregatit pentru corp. Pentru a usura mintea si reimprospata spiritul, ambianta Spa Montage creaza un decor frumos si armonios in cazul in care cele doua puncte de vedere la munte si ocean produc efecte calmant si relaxante pe oaspetii sai.
 
Pentru a insufla aceasta calatorie culturala senzoriala pentru experienta clientilor, la sosire, oaspetii sunt invitati sa selecteze o esenta locala pentru experienta lor de masaj, cu selectii din nuca de cocos, Maile, pikake, tuberoza, sau fructul pasiunii. 

 

Sursa: http://www.travelpulse.com/news/hotels-and-resorts/spa-montage-kapalua-bay-preserving-and-perpetuating-the-native-hawaiian-culture.htmlDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta