Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Spa Victorian Crieff Hydro amplasat pe taramurile scotiene

Translate 
  Etichete: piscina , relaxare , cu , relax , sauna , masaje , baie , ceai , jacuzzi , cafea , piscine , masaj , c

05 ian 2015

Centrul spa Victorian este inca una dintre principalele atractii ale hotelului. Deasupra piscinei sunt trei picturi murale de heruvimi, zei si zeite, cai inaripati, astfel incat veti obtine o bucatica de priveliste cu fantomele din odinioara in timp ce faceti turele de bazin. Langa piscina se afla un jacuzzi confortabil pe care l-am impartasit cu o doamna scotiana in varsta care mi-a relatat povestea vietii ei.
 
O baie de aburi luminata albastru, o sauna si un dus sunt elemente comune zonei destinata doar adultilor. Siropuri de lime si coacaze negre, precum si ceai si cafea sunt gratis la baza de ajutor. Tratamentele spa sunt disponibile, iar Mhairi asigura unul din cele mai bune masaje suedeze pentru spate, folosind coatele si presiunea adanca la eliberarea nodurilor mele de tensiune.
 
O alta arie de relaxare cuprinde doua piscine si un jacuzzi pentru familii, astfel copiii pot participa la "vindecarea cu apa", de asemenea. 

 

Sursa: http://www.huffingtonpost.com/helen-i-hwang/nestled-in-the-scottish-h_b_6275672.html Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta