Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

SpaFinder Europa are un nou director

Translate 
  Etichete: spa , SPA , cu , maria , c

06 feb 2013

SpaFinder Europa, incepand de anul trecut, a devenit o filială detinuta integral de compania mama din SUA, SpaFinder Wellness, cu sediul in New York City, lansata in 1986. Compania mass-media spa si wellness, marketing si gifting, se pregateste sa introduca noi initiative de calatorie si tehnologii.

John Bevan, fostul director al Clubului "Travel Voyage Privé”, a devenit noul MD  SpaFinder Europa.

Bevan este un veteran al industriei de turism cu mai mult de 25 de ani de experienta, inclusiv un stagiu in Regatul Unit si Irlanda, ca director de gestionare pentru Lastminute.com.

Directorul executiv SpaFinder, Pete Ellis, a spus: "In alte tari, ne-am extins foarte mult programul nostru de card de cadou si am introdus un nou produs –„vanzari last minute”, pentru a ajuta  spa-uri si studiouri de yoga / fitness / Pilates in gestionarea stocurilor si astept cu nerabdare ca John sa introduca aceste initiative in Marea Britanie. "

Bevan a declarat ca este incantat sa fie parte a unei industrii in schimbare si in extindere. "Spa si wellness in prezent, au aceleasi posibilitati de distributie si vanzari online, ca si agentiile de turism cu experienta cativa ani in urma", a spus el.

Aflati mai multe la www.spafinder.com

 

P.S. New York Times a citat SpaFinder ca o piatra de hotar in dezvoltarea industriei spa la nivel mondial, si atat Forbes.com si USA Today au ales Spafinder.com ca cel mai bun site pentru calatorii spa. Noi ne laudam cu desprespa.ro

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta