Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Spafinder publica raportul pe 2013: Stare de Spa

Translate 
  Etichete: pachete , pachet , SPA , cu , c

05 mar 2014

Calatoriile avand ca scop Spa-ul au continuat sa creasca in America de Nord de-a lungul anului 2013, avand impulsul partial dat de preturile agresive ale resorturilor, conform raportului publicat de Spafinder Wellness.
 
Cresterea continua a pieteii de turism de binefacere - estimata la aproximativ 439 miliarde $ - este insotita de increderea agentilor de turism ca acest trend va pastra aceeasi traiectorie ascendenta.
 
Raportul "Stare de Spa" din anul anterior arata ca anul 2012 a fost anul in care turismul Spa a reinceput sa creasca dupa lunga recesiune, cu 68 de procente dintre agentii de turism  raportand cresteri in rezervarile pentru Spa, de la 37 de procente in 2011. Aceasta renastere a fost consolidata din nou in 2013, cu 73% dintre agentiile Americane si Canadiene raportand crestere, in timp ce 23 % au raportat stagnarea rezervarilor pentru segmentul Spa.
 
Acest raport a mai dezvaluit ca 32% dintre agentii de turism au considerat ca destinatiile spa au oferit pachete la preturi speciale in 2013, 52% nu au perceput nicio modificare si doar 15% dintre acestia au observat o scadere a ofertelor pentru segmentul Spa.
 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=308246 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta