Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Spitalul Mercy din Folsom ofera servicii spa in salonul de nastere

Translate 
  Etichete: cu , aromaterapie , pachet , terapeut , terapie , yoga , masaj , Terapie , Yoga , sedinta , masaje , c

11 mar 2015

Spitalul Dignity Health Mercy din Folsom  in parteneriat cu Serenity Spa and Soul Yoga va lansa un pachet de servicii spa pentru viitoare mamici in salonul lor de nastere.

 

Pachetul de servicii spa ofera mai multe optiuni - inclusiv reflexoterapie, diferite masaje orientale si aromaterapie pentru mamele care stau la spital in urma nasterii unui copil.

 

Spitalul ofera de asemenea, un terapeut muzician la cerere si are un contract de exclusivitate cu Bella Baby, un fotograf local in stil fotojurnalist care ofera o sedinta foto gratuita pentru fiecare copil nascut la Mercy Folsom. Acum, cu adaugarea pachetului de servicii, mamele care dau nastere la Mercy Hospital din Folsom sunt rasfatate cu 20 de minute aromaterapie, refacere la aburi sau atingere vindecatoare, inclusiv masaj pentru maini, picioare, gat, umeri sau scalp.

 

Sursa: http://www.folsomtelegraph.com/article/2/11/15/mercy-hospital-folsom-launches-spa-services-family-birth-centerDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta