Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Statiunea familiala Alila deschisa pe uimitorul deal Rajasthan Fort

Translate 
  Etichete: cu , tratament , tratamente , design , statiune , c

02 mar 2016

Pozitionat pe un deal de granit in Arvalli Mountain Range cu vederi spectaculoase la 360 de grade, acest fort razboinic este considerat a fi singurul de acest gen care urmeaza sa fie transformat intr-o statiune de patrimoniu. Este un exemplu unic al arhitecturii Jaipur Gharana, influentata atat de mugalii cat si britanici. Fortul original va ramane intact, iar compania a declarat ca este atenta cu refacerea ecologica si de reconstructie a unor noi zone rezidentiale pentru a recrea aerul regalitatii Shapura.
 
Complexul all-suite va cuprinde 59 de apartamente, doua restaurante, un bar, crama si biblioteca, precum si un Alila Spa situat la etajul superior al fortului. Centrul spa va include patru apartamente de tratament interioare, precum si doua apartamente de tratament in gradina, si va avea un design interior contemporan si va include tratamente din Asia de Sud-Est si indiane.
 
 

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta