Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Studiul milenialilor

Translate 

08 dec 2016

Perceptiile si preferintele milenialilor - cei nascuti intre 1980 si 1997 - a fost punctul central al initiativei Customer Snapshot de catre International Spa Association (ISPA) si PricewaterhouseCoppers (PwC), iar rezultatele acesteia au fost publicate in luna septembrie. Din cele 1000 de persoane cu varsta cuprinsa intre 17 si 35 de ani ce au raspuns la sondaj, 56% au raportat ca au vizitat un spa in ultimele 12 luni, comparat cu 44% care nu au vizitat un spa. 

 
Poate cel mai notabil, 46% din intervievatii de sex masculin sunt clienti spa. Procentul barbatilor ce exploreaza tratamente in afara masajului este in crestere; 52% spun ca si-au facut la un moment dat manichiura sau pedichiura, si 59% au avut parte de un tratament facial la un spa. 24% din barbati au spus ca au refuzat sa viziteze mai des spa-ul pentru ca nu sunt confortabili cu mediul sau cu eticheta de client spa, sugerand ca industria ar face bine sa abordeze acest lucru.
 
In mod nesurprinzator, din milenialii ce merg la spa, 64% au intre 25-35 de ani, in timp ce doar o treime din ei sunt in varsta de 17-25 de ani. Cu toate acestea, o parte mult mai mare din milenialii de peste 25 de ani considera ca mersul la spa este prea scump, comparat cu cei de sub 25 de ani (71% fata de 53%).
 
Majoritatea milenalilor merg ocazional la spa - 83% din acestia merg la spa mai rar de 5 ori pe an, in timp ce 60% nu stau mai mult de 2 ore si cheltuiesc intre 50$ si 150$ pe tratamente (61%).
 
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta