Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Succes cu terapia de masaj din Thailanda

Translate 
  Etichete: masaj , thai , mare , vacanta , turism , Thai , cu , c

11 iun 2014

Ceea ce a inceput acum 10 ani, intr-un butic cu o suprafata de 150 metri patrati din mall-ul Centrepoint in Petaling Jaya, cu doar patru scaune de masaj, a devenit cel mai mare lant de spa-uri de masaj din Malaezia. 

 

Totul a inceput cand fondatorul Thai Odyssey si directorul Leon Chuah au decis sa isi petreaca vacanta in Thailanda, precum si sa caute oportunitati de afaceri. 

 

In multe tari dezvoltate, serviciile de masaj sunt considerate un adevarat business. Munca grea depusa de Thai Odyssey de a schimba perceptiile de afaceri de aici a dat roade, pentru ca ei au primit incurajare si sprijin din partea institutiilor de turism de stat in ultimii doi ani.

 

Sursa: http://www.thestar.com.my/Business/SME/2014/06/03/A-great-Odyssey-Company-finds-success-with-massage-therapy-from-Thailand/Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta