Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Susie Ellis afirma ca personalul spa uman nu va fi inlocuit de roboti

Translate 
  Etichete: experienta spa , spa , Spa , SPA , cu , c

19 sep 2014

Dupa ce planul Starwood de a adauga majordomi roboti ca forta de munca, in 100 de hoteluri din toata lumea, a fost catalogat drept "truc" de catre sindicatul muncitorilor din Marea Britanie ", Susie Ellis - presedinte si CEO al GSWS si presedinte al Spafinder Wellness 365 - a declarat in exclusivitate pentru Spa Opportunities ca robotii nu vor fi niciodata in masura sa inlocuiasca interactiunea umana necesara in industria spa. 

 

In timp ce anumite locuri de munca pot fi amenintate de instalarea acestor sisteme Butler, Ellis considera ca interactiunea umana pentru orice experienta spa nu este replicabila de o masina: "Adevaratul wellness are destul de mult de-a face cu interactiunea personala si contactul personal. Nu cred ca se va schimba ", a spus ea. 

 

"Managementul Spa, in special, necesita interactiunea umana si, prin urmare, nu va fi inlocuite de roboti", declara Ellis.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=310985Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta