Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Swampscott Spa introduce tratamente de piele pentru a ajuta persoanele diagnosticate cu cancer

Translate 

09 sep 2013

Swampscott - utilizarea de tratamente alternative si complementare a cancerului a continuat sa castige popularitate in ultimii ani, oferind un mijloc de a combate efectele secundare frecvent dureroase si debilitante de cancer. Acum, un singur Spa Swampscott a adaugat tratamente speciale de piele concepute in acest scop pe lista lor de servicii.

 

Potrivit Institutului National de Cancer, medicina complementara si alternativa (CAM) este termenul pentru "produse medicale si practicile care nu fac parte din standardul de ingrijire medicala." Institutul afirma ca medicina complementara "se refera la tratamente care sunt utilizate impreuna cu tratamentul standard," in timp ce medicina alternativa "se refera la tratamente care sunt folosite in loc de tratamentul standard."

 

In ultimii ani, metodele de tratare a mintii/corpului au devenit destul de populare printre americanii diagnosticati cu diverse tipuri de cancer. Aceste tratamente — inclusiv aromoterapie, yoga, hipnoza, meditatie, acupunctura, masaj si altele - sunt "bazate pe credinta ca mintea poate afecta raspunsul organismului la cancer”. Aceste metode pot ajuta la reducerea efectelor secundare de tratament si la imbunatatirea bunastarii fizice, emotionale si spirituale,"potrivit Institutului.

 

Essential Friends Spa, situat la St. Igor 212, a introdus recent tratamente faciale cu rol de sustinere Oncologica – un tratament de ingrijire a pielii special personalizat pentru pacientii care au fost diagnosticati sau sunt in convalescenta dupa cancer.

 

Beneficiile unui tratament facial cu rol de sustinere Oncologica includ aducerea pielii in echilibru, utilizarea de produse ce au o actiune usoara si mentinerea integritatii pielii pre-si post-tratament.

 

Sursa:http://www.wickedlocal.com/swampscott/news/x1533299414/Swampscott-spa-introduces-skin-treatments-to-help-those-with-cancer?zc_p=0 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta