Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Tabara de instructie militara si spa si - a stabilit pozitia in Thailanda

Translate 

02 apr 2014

 Un resort-tinta situat pe dealurile din Chiang Mai nordul Thailandei include tratamente spa intr-o  tabara de instructie militara pentru a inspiti turisti de wellness din intreaga lume.

 

Tabara de instructie incorporeaza Spa Resort-ul Chiang Mai cu o suprafata de 80 000mp, un hotel tip butic de 36 de camere situat in mijlocul meditatiei si al tratamentelor.

 

Dupa o zi grea de exercitii, tratamentele oferite oaspetilor de catre aceasta tabara cuprind terapii ayurvedice, o selectie de masaje thailandeze, reflexoterapie, impachetari corporale cu aloe vera si tratamente faciale pe baza de lut, precum si facilitati umede, inclusiv o camera cu aburi, doua saune si un cort ayurvedic pentru transpiratie.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=308535Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta