Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Tendinte in sfera calatoriilor in anul 2014: deconectate, imperfecte, rapide

Translate 
  Etichete: Yoga , curs , yoga , SPA , oboseala , cur , cu , minte , c

29 ian 2014

 Pentru a descoperi mai multe despre fortele care modeleaza deciziile clientilor agentiilor de turism in acest an, Travel Market Report a discutat cu expertul in psihologia consumatorului Ann Mack, director de identificare a tendintelor, pentru JWT Intelligence, firma de cercetare de marketing.

 
In 2014 tendintele in curs de desfasurare ale consumatorilor de a face din experientele inedite o prioritate, se vor intensifica, conform lui Mack. Ea a punctat ca in ultimul chestionar al tendintelor, 73% dintre respondenti au spus ca ar prefera sa cheltuie banii pe o experienta in defavoarea unui obiect material.
 
In legatura cu reactia la tehnologie se afla oboseala consumatorilor la cererile multiple asupra timpului lor impreuna cu incarcarea excesiva cu informatii. Ca rezultat, acestia cauta modalitati de a se elibera de stres, o tendinta care este reflectata in cresterea popularitatii locatiilor in care se practica yoga si alte vacante orientate catre minte si corp.
 
O dorinta pentru autenticitate dirijeaza consumatorii sa caute experiente ce merg mai departe de perfectiunea clasica. "Oamenii cauta experiente care nu sunt prea perfecte" mai spune Mack.
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta