Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Thai Square Spa - tratament vindecator din plante

Translate 
  Etichete: masaj , Thai , thai , tratament , mare , ulei , SPA , cu , c

22 ian 2014

Tratamentul a inceput cu un masaj linistitor, cu ulei aromatic de masaj - ceva de care pielea noastra uscata din cauza iernii a avut mare nevoie. Apoi, terapeutul nostru a folosit o cataplasma pe baza de ierburi Thai (ce contine o varietate de plante terapeutice si mirodenii thailandeze) pentru a inlatura tensiunea acumulata in muschi.

 

In cele din urma, terapeutul si-a indreptat atentia si catre cap. Un masaj profund si calmant al scalpului ne-a asigurat ca suntem pe deplini relaxati si eliberati de tensiunea de la birou si ca stresul cumparaturilor de Craciun tine de domeniul trecutului.

 

Tratament perfect pentru Anul Nou, acest detoxifiant si  relaxant masaj este o modalitate foarte buna de a intra in forma pentru anul care va urma.  

 

Sursa: http://www.stylenest.co.uk/beauty/treatment-reviews/thai-square-spa-herbal-healer-treatment/Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta