Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Top 12 Cele mai noi Spa - uri din Statele Unite

Translate 

26 noi 2014

SPA NALAI

 

Bucurati-va de o baie in piscina lunga de 65 de metri lungime ( dotata cu un sistem de sunet subacvatic cu dedicatie din partea Carnegie Hall). Tratamentul Semnatura este reprezentat de o orchestratie unica ce foloseste un pat de nisip de quartz folosit la practicarea "impamantarii" - un ritual traditional de a mentine corpul pe suprafata pamantului pentru a interactiona cu energiile naturale ale acestuia.

 

BATHHOUSE SPA, o oaza ingusta, imbracata in marmura este locul perfect pentru a te refugia de agitatia Fasiei. Incepeti cu o ceasca de ceai cald, un abur revigorant de eucalipt sau pozitionati-va in sauna Redwood.

 

COWSHED SPA

 

CHULAN SPA

 

Terapia Chuan cu pietre de terapie ce echilibreaza yin ( pietre reci ) si yang ( pietre calde ) si un tratament pentru picioare Jing Luo ce foloseste presopunctura cu ierburi si pietre calde pentru detoxifiere.

 

JULIEN FAREL RESTORE SALON & SPA

 

COMO SHAMBHALA

 

Patru camere intime de tratament ce sunt dotate cu terapii cum ar fi cel mai intens masaj indian pentru cap avand ca scop detensionarea si imbunarea Soarelui - tratament pentru ameliorarea efectelor soarelui si sarii asupra pielii.

 

SPA AT THE FOUR SEASONS

 

SAVOR SPA

 

THE SPA AT L'AUBERGE

 

SETAI, MIAMI BEACH

 

RITTENHOUSE SPA & CLUB PHILADEPHIA

 

LUSH SPA

 

Sursa: http://www.huffingtonpost.com/fodors/12-best-new-spas-in-the-u_b_6110256.html Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta