Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Top centre spa in Paris

Translate 
  Etichete: cu , Centre SPA , piscine , piscina , centre spa , c

30 oct 2015

Molitor este un resort urban in adevaratul sens al cuvantului. Legendarul complex cu piscina a fost deschis pentru prima data in 1929 cu campionul olimpic Johnny Weissmüller ca salvamar. Cele doua piscine superbe au fost reconstruite, impreuna cu un hotel MGallery si un centru spa glorios.
 
 Clarins Spa este un spatiu superb proiectat cu elemente care fac aluzie la istoria lui Molitor: modele Art Deco pentru pereti si pardoseli, reproduceri din mozaicuri ale inotatorilor, fotografii alb-negru ale primelor modele imbracate in bikini. Exista 13 camere de tratament, inclusiv doua apartamente spa enorme care sunt rezervate din timp.
 

Nu departe de Arcul de Triumf, in arondismentul 8, Le Royal Monceau-Raffles Paris este gazda pentru alt spa Clarins. Exista doar sase My Blend by Clarins Spa in lume, si aceasta oaza proiectata de catre Philippe Starck este una dintre ele.

 

Sursa: http://www.luxurytraveladvisor.com/spas/top-spas-paris Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta