Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Top prioritati de facilitati si servicii pentru amatorii de spa

Translate 
  Etichete: piscine , cu , facial , c

09 mar 2015

Un sondaj realizat de revista The Good Spa din UK a descoperit faptul ca existenta unor facilitati excelente, inclusiv piscine si dusuri, reprezinta o prioritate pentru 93% din amatorii de spa.

 

Acesta a fost urmat indeaproape de serviciile pentru clienti, care a fost clasat ca un factor important pentru 85% dintre respondenti. 82% au spus ca a fi bine ingrijit este o prioritate la spa.

 

Majoritatea, 82%, de participanti au declarat ca merg la spa-uri "pentru a obține starea de bine si relaxarea". Frumusetea este clasat departe in jos pe lista de prioritati, cu doar 11% afirmand ca merg la spa "pentru a arata bine".

 

Masaj a fost cel mai popular tratament, 93% spun ca merg la spa tocmai pentru acest tratament. Urmatorul pe lista este tratamentul facial cu 65 procente.

 

De asemenea, sondajul a descoperit dorinta barbatilor de a merge la spa alaturi de partenera - 60% din respondentii de sex masculin au afirmat ca se bucura sa petreaca timp la spa alaturi de jumatatea lor.

 

Sursa: http://www.professionalbeauty.co.uk/page.cfm/action=library/libID=3/libEntryID=2148/listID=3

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta