Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Trantamente SPA cu aroma de vacanta

Translate 

23 dec 2016

SpaTerre's Cinnamon Splendor Manicure and Pedicure($75 mani; 95$ pedi) sunt tratamente fierbinti pentru relaxarea in vacanta. Pe masura ce mirosul de cidru fiert umple camera, mainile sau picioarele sunt inmuiate intr-o cafea de vitamina E si ulei dulce de migdale.
 
Fii pregatita pentru covorul rosu in acest sezon cu un Crannbery Pomegranate Nourishing Facial(50 de minute, 140$; 75 de minute, 185$) la Stillwater Spa Hyatt Regency Coconut Point Resort & Spa.
 
Scapa de agitatia orasului la The Naples Beach Hotel & Golf Club Spa cu un masaj de detoxifiere pe baza de plante (75$ timp de 25 de minute, 180$ timp de 80 de minute), oferind un amestec de uleiuri vesnic verzi de purificare.
 
Combate stresul venit cu sarbatorile de iarna ce poate avea impact asupra pielii cu o recuperare de la The Holiday Facial la The Ritz-Carlton, Naples (165$ pentru 50 de minute; 215$ pentru 80 de minute).
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta