Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Tratamente Spa comestibile

Translate 

28 noi 2014

Vizitele la Spa sunt de preferat sa aibe un pranz usor, dar sunt cu adevarat deosebite daca rezervati un tratament de relaxare cu ajutorul alimentelor pe care le-ati putea gasi in bucataria voastra. Aici prezentam cateva statiuni balneare cu zone viticole: Napa si Sonoma care ofera tratamente delicioase folosind ingrediente comestibile cum ar fi dovleac, miere, ciocolata, cafea si chiar si vin.

 

Mierea, cacao si dovleac sunt amestecate in tratamentele de toamna de la Spa Solage din Solage, Calistoga.Acestea ofera servicii de relaxare pana la sfarsitul lunii noiembrie prin urmatoarele tratamente: Polish corporal de Cafea cu Lamaie si Latte de dovleac pentru revitalizare faciala.

 

Auberge Spa de la Ferma Calistoga ofera tratamente folosind crema de miere bogata in vitamine direct din stupii de pe proprietatea lor. Hanul Farmhouse ofera un lux atemporal si romantic in Sonoma County, dupa ce a terminat investitia in renovarea acestuia care a costat 8 milioane de $ si care va deschide un nou centru spa in aceasta luna.

 

Sursa: http://hauteliving.com/2014/11/wine-country-spa-treatments/530488/ Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta