Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Tratamente traditionale promovate ca si imagine de spa

Translate 

21 mai 2014

Guvernul si Asociatia Spa Indoneziana (ASPI), si-au propus sa promoveze noua tratamente spa traditionale ca embleme ale comertului spa indonezian in incercarea de a dezvolta potentialul tarii in turismul de wellness.

 

Cele noua tratamente spa traditionale sunt reprezentate de doua dintre cele mai populare tratamente ale tarii: Javanese Iulur si Balinese borehi, in timp ce celelalte sapte sunt Bugis treatment tellu sulapa eppa, bakera from Minahasa, the Batak oukup, Betawi tangas, Minang batangeh, Maduran so’oso si Banjar batimung..

 

Firmansyah Rachim, directorul general al ministerului pentru dezvoltarea de destinatii turistice, a declarat ca au existat multe domenii la nivel national, cu un mare potential de spa si industria de wellness in plus fata de Bali.

 

Sursa: http://www.thejakartapost.com/news/2014/05/09/traditional-treatments-promoted-spa-icons.html Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta