Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Tratamentele cu bere de la centrul spa Four Seasons te asteapta

Translate 
  Etichete: masaj , miere , ulei , baie , cu , c

30 iun 2014

Hotelul Four Seasons Vail, renumit pentru tratamentul "Haut Chocolate", si-a reinnoit meniul spa conceput "special pentru barbati" (chiar daca adauga intre parenteze ca poate fi si pentru femei). Meniu ce include bere.

 

Elaborat in colaborare cu compania Crazy Mountain Brewing din Vail, meniul ofera un "Brewsage" - masaj cu ulei de hamei, pentru 150 $, o baie "Brew Beer" la 55 $, un  "Amber Ale Foot Soak" plin cu bere proaspata in timp ce si bei un pahar de bere (75 $) si un "tratament pentru scalp cu bere bruna" folosind spuma de bere si miere (45 $).

 

Si daca inovatiile nu sunt punct dvs forte, exista si un meniu spa normal, presupunand ca acela nu este doar pentru doamne.

 

Sursa:  http://www.hotelchatter.com/story/2014/6/18/101921/925/hotels/Four_Seasons_Vail%27s_Beer_Spa_Treatments_Are_Calling_You,_BroDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta