Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Tratamentele inspirate de samani se combina cu welness - ul medical pionierat la Tierra Santa Healing House Miami

Translate 

30 noi 2016

Tratamentele inspirate de samani se combina cu wellness-ul medical pionierat la Tierra Santa Healing House Miami, cu o tematica sud-americana. 

Dupa o semi-deschidere la inceputul acestui an, Tierra Santa Healing House spa din hotelul Faena in Miami Beach este acum complet deschis, cu tratamente inspirate de samani si cu ingrediente naturale din Amazon.
 
Tratamentele unice in spa-ul de 2050 metri patrati includ Sacred Warrior, ce foloseste cataplasme incalzite pe baza de plante si lapis lazuli din Chile, pentru eliberarea tensiunii. Statiunea ofera de asemenea Palo Santo & Sound Bowls, ce include o ora de terapie prin sunet cu vibratii estice, combinate cu o ora de masaj usor unde se foloseste lemnul Palo Santo, utilizat in ceremoniile de purificare in America de Sud.
 
Centrul spa include de asemenea tehnici de ingrijire medicala si welness preventiv, de la lideri colaboratori de sanatate, inclusiv expertul Dr. Matthew Copper - aka. Dr. Enzyme - si specialist cardio-vascular Dr. Juan Riviera.
 
 
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta