Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Tratamentele pentru cancerul de san pot ingreuna ingrijirea pielii si alegerile pentru machiaj

Translate 
  Etichete: tratament , Produse , produse , produs , afacere , diete , SPA , slabit , cu , c

04 noi 2013

Sensibilitatea la chimicale, iritatiile de piele si infectiile se pot dezvolta datorita unui sistem imunitar slabit si constituie o problema faptul ca multe femei nu iau in considerare acest lucru pana nu dezvolta aceste simptome.

 

Specialistul in Oncologie si Ingrijirea Pielii Tricia Schaefer tine seminarii care au ca tema centrala alegerea unor produse de infrumusetare mai naturale sau facerea lor in casa. Cremele de soare si Cremele de fata facute in casa sunt doar cateva dintre obiectele pe care specialistul le-a prezentat cursantelor impreuna cu instructiuni despre cum le pot prepara cu putin efort si cu ingrediente accesibile.

 

Ea furnizeaza de asemenea servicii la True Spa, o afacere pe care o administreaza in Palmerton unde ofera consultatii particulare cu pacientele pentru a determina cele mai bune solutii pentru nevoile lor.

 

Scopul comun este ca cei care trec printr-un tratament sa se simta puternici si confortabil. Concluzia este simpla si este aceea ca Comunitatea de sprijin a celor ce sufera de Cancer din Greater Lehigh Valley se refera la totul de la diete pana la alegeri in domeniul ingrijirii pielii.

 

Sursa: 

http://www.lehighvalleylive.com/entertainment-general/index.ssf/2013/10/breast_cancer_treatments_can_m.htmlDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta