Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Tratamentele spa care merg dincolo de rasfat

Translate 
  Etichete: Produse , ulei , produs , produse , tratament , pachete , pachet , acupunctura , SPA , cu , c

27 dec 2013

Daca acupunctura pare ceva ce se face in cabinetul unui doctor decat intr-un salon, probabil ca ar suna mult mai interesant daca aceasta ar fi combinata cu un tratament cu ulei fierbinte. Asta puteti primi daca alegeti sa va lasati in grija Elisei Angelone de la Spa-ul Exhale din Hotelul Miramar din Santa Monica, Fairmont.
 
Casa Shape s-a deschis cu mai putin de un an in urma intr-o casuta mica langa Larchmont. Inauntru, este linistit si exprima atmosfera unui spa. 
Pentru 45 $ (exista si pachete la preturi mai reduse) un client se poate intinde intr-un sac de dormit incalzit prin raze infrarosii, pe un pat inconjurat de perdele. In interiorul sacului se afla placi ceramice incalzite la aproximativ 160 de grade ce incalzesc sacul de dormit si pe dvs. spune proprietarul Sophie Chiche.
 
La Dtox Spa, un confortabil spa de zi in Atwater Village, fata ta primeste 14 produse in 80 de minute, incepand cu un sufleu de portocala ce are ca rol curatarea si sfarsind cu utilizarea unui ser pentru ochi aplicat cu dispozitivul Clarisonic Opal Eye ce vibreaza pentru a maximiza absortia serului.
 

Sursa: http://www.latimes.com/health/la-he-treatments-20131214,0,4924224.story#axzz2nfNIl7GW Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta