Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Trateaza schimbarea de fus orar cu ajutorul tratamentelor spa

Translate 
  Etichete: tratamente , cu , tratament , baie , mare , sare de mare , ( , c

20 feb 2015

Aceste spa-uri ofera tratamente rapide, naturale, care va vor intineri si revigora corpul, mintea si sufletul. Cea mai buna parte este ca spa-urile sunt situate in interiorul unor statiuni de renume mondial, astfel oaspetii pot profita de serviciile dorite in cel mai scurt timp, imediat dupa zbor facut, astfel incat sa nu se simta ca si o zi pierduta.

 

Camera plutitoare din Monte Mulini, Rovinj, Croatia reprezinta mai mult decat o camera cu o baie, aceasta baie reprezinta idealul pentru calatorul ocupat. Este o camera in care calatorului ii este posibil sa pluteasca datorita combinatiei dintre temperature apei si o concentratie mare de sare de mare ce creeaza un efect faimos, acela al Marii Moarte.

 

Calatoriti spre Saptamana Modei din Londra ? Asigurati-va ca va rezervati posibilatea de recupereare cu programul de tratarea a Jet Lag-ului la Jumeirah Carlton Tower ( Londra , Anglia ). Acest tratament de 135 de minute este ideal pentru calatorul ocupat.

 

Sursa: http://www.examiner.com/article/spas-that-can-cure-jet-lagDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta