Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Turistii cheltuiesc mai mult in cautare de teritorii neexplorate

Translate 
  Etichete: personal , mare , cu , c

28 apr 2014

In America de Nord, Europa si America de Sud, cheltuielile pentru calatorii aventuroase in 2012 a ajuns la 263 miliarde dolari, in crestere de la 89 miliarde dolari in 2009, potrivit unui studiu realizat de Adventure Travel Trade Association si George Washington University. Chletuielile per excursie (cu exceptia biletelor de avion si bagaje) a crescut la 947 dolari de la 593 dolari pe aceeasi perioada de timp, potrivit studiului. (Pentru acest studiu, un turist in cautarea aventurii este orice respondent care a citat o activitate de aventura -variind de la speologie si heli-schi pana la camping si canotaj, ca domeniul principal de activitate din ultima lor calatorie.)

 

Un hotel din afara Yellowstone National Park a angajat propriul personal de ghiduri pentru a conduce excursii safari, mai ales in aceasta perioada a anului in care zona este populata cu un numar mare de pui.

 

Una dintre statiunile lor de la Marea Bariera de Corali, Wilson Island Resort, atrage turisti la centrul de cercetare ale broastelor testoase de acolo.

 

Sursa: http://www.cnbc.com/id/101532648 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta