Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

UAE - Piata spa trebuie sa satisfaca barbatii stresati

Translate 
  Etichete: piata spa , wellness , echilibru , Spa , spa , chi , Chi , SPA , c

03 mar 2014

Spa-urile sunt nevoite sa depuna eforturi mai mari pentru a satisface barbatii stresati datorita lipsei de echilibru intre munca si viata personala care isi lasa urmele asupra senior executivilor si oamenilor de afaceri care calatoresc mult in interes de afaceri, conform celor de la Summitul Hotelier de Spa si Wellness al Orientului Mijlociu 2014.
 
La centrul Sase Simturi Zighy Bay (Six Senses Zighy Bay) din Oman, directorul Steve Harvey a spus ca barbatii reprezinta 50% din afacerea firmei reprezentate de el.
 
Doctorul Suni Paul, manager la Centrul Spa Ayurvedic Softouch din Hotelul Kempinski, Ajman a spus ca stresul este principalul motiv pentru care barbatii viziteaza Spa-urile.
 

Sursa: http://www.hoteliermiddleeast.com/19439-uae-spa-market-must-cater-to-stressed-out-men/ Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta