Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Un Spa “for kids only” s - a deschis in Bermuda

Translate 

31 oct 2012

 Va amintiti cum intre cele 10 Spa trenduri 2012, unul se referea la spa pentru toata familia? In Bermuda, un loc de suflet de- al meu, unde mi-am petrecut ceva vreme, in lumea spa binenteles, s-a deschis unul pentru cele mai tinere consumatoare de spa, anunta ISPA SmartBrief, in numarul din 26 Octombrie.

 

Plin de culoare, luminos, un loc special numai pentru fete care poarta numele de Inner Beauty Kids Spa. Frumusete interioara? Nu-i asa ca este interesant daca ne gindim ca se adreseaza unor copii? Cum sa intrepretam aceasta alegere de nume?- conceptul spa trebuie invatat de la virste fragede si e folosit ca metoda de educatie? Sau incredere in propriile capacitati de a face business spa si /sau promisiune?

 

Ce a stat in spatele acesei idei de business? Detinatorii unui salon au organizat o spa party pentru fiica lor, la aniversarea a 17 ani in propria locatie si petrecerea a mers atit de bine incit au realizat ca se afla in fata unui mare potential, si ca exista o mare asteptare din partea celor mai tinere ladies pentru servicii spa. Fetele tinere merg oricum la spa-uri pentru adulti si creatorii au dorit sa creeze un spatiu destinat numai lor.

 

Pentru orice ocazii speciale si nu numai, Inner Beauty Kids Spa ofera tinerelor domnisoare de virste cuprinse intre 4-14 ani, servicii de manicura, pedicura, tratamente faciale si make-up. Totusi, doritoarele de orice alta virsta pot sa-si programeze servicii. Proprietarii spera ca in viitor realizarile sa fie atit de bune incit sa le permita o diversificare a serviciilor.

 

Un spatiu vibrant in culori de roz, violet si verde fosforescent. Si, surpriza, tehnicienii supravegheati de profesionisti adulti, sunt ambitioase tinere adolescente care au urmat un training  de sase saptamini in ale serviciilor de infrumusetare. Este primul lor job. Au fost intervievate un numar de 30 de competitoare si au fost alese sase cistigatoare care pe linga trainingul tehnic au participat si la workshopuri de eticheta de salon si servire clienti.

 

Eu le urez mult succes!

 

 

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria RendesDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta