Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Un nou spa cu imbaieri in bere se deschide in Oregon

Translate 

25 mai 2016

Locul este numit Hop in the Spa, un joc de cuvinte incantator, fondat de terapeutul Sally Champa in Sisters. Acolo, hamei-ul este folosit pentru relaxare, care vine sub forma de bai, impachetari corporale, exfolieri faciale si, da, sub forma de bere.
 
De fapt, spa-urile cu bere sunt inca o tendinta mare in Europa, oferind tratamente cu uleiuri si bai realizate cu hamei. Unele locuri din Scandinavia, Germania si Republica Ceha ofera chiar si bai in bere pura, cu robinete de pe pereți sa poti sa bei in timp ce te inmoi.
 
Hameiul are un efect de calmare a nervilor, si hidrateaza pielea. Champa recomanda spa in special pentru cei cu anxietate, insomnie sau probleme ale pielii.
 
De la deschiderea spa-ului weekend-ul trecut, ea a spus ca telefonul ei suna incontinuu de la oameni care doresc sa experimenteze baile cu bere pentru ei insisi. Asta a dus la expansiune a spa-ului in Sisters, care va include in cele din urma o gradina cu bere, in partea din spate a cladirii (numita Hop in Gradina), un salon cu hamei infuzat cu cafea (Hop in Ceasca) si o linie de produse de baie pentru acasa (Hop in Baie).
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta