Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Un nou trend in calatorii: Spa - urile de familie

Translate 
  Etichete: wellness , salon , tratamente , personal , tratament , machiaj , Chi , chi , SPA , cu , c

10 mar 2014

Un nou trend in spa si calatorii este familia care se bucura de spa impreuna. Familiile care merg la spa impreuna devine ceva foarte popular iar spaurile gasesc modalitati creative sa intampine toti membrii familiei in alegerea acestei activitati. Cu din ce in ce mai multe resorturi wellness oferind inclusiv cluburi si programe speciale pentru copii, parintii pot de asemenea sa se bucure de timp personal de-a lungul vacantei cu familia.
 
Masaje pentru toata Familia
The 'Ohana: structurata pentru 3 - 6 membrii ai familiei, aceasta experienta utilizeaza atingerile tamaduitoare ale masajului hawaian lomi-lomi. (candidatii cu varste incepand de la 5 ani)
 
Pentru Adolescenti (varste cuprinse intre 13 si 17 ani)
Painted Sky (Cerul Pictat) - singurul Spa din Hawaii pentru adolescenti - ofera tratamente spa, un bar cu iaurturi, statii PC si alte experiente ispititoare. Adolescentii pot de asemenea sa se bucure de servicii de tip salon de infrumusetare si de masajul de familie 'Ohana.
 
Experienta Keiki Wahine (candidati cu varste incepand de la 3 ani)

Cei mici sunt transformati in dansatori moderni de hula la salonul ce prezinta experienta keiki wahine, care include manechiura si pedichiura Minnie Me, parul aranjat si presarat cu sclipici, machiaj sclipitor si imbracaminte Keiki aloha. 

 

Sursa: http://www.huffingtonpost.com/alison-lewis/new-travel-trend-family-travel_b_4757460.html Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta