Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Una dintre cele mai frumoase destinatii in Paris: o baie in piscina Molitor Pool and Spa

Translate 
  Etichete: apa , masaje , tratamente , piscina , tratament , baie , cu , c

27 aug 2014

A te scufunda pentru prima data in noua piscina spectaculoasa de la Molitor este ca si cum te-ai cufunda cu capul inainte intr-un capitol uitat din istoria Frantei. Infiintat in arondismentul distins al orasului inca din 1929, centrul acvatic s-a redeschis in luna mai ca si hotel luxos si spa - initial conceput ca un altar cu apa la Art Deco de catre arhitectul Lucien Pollet.

 

La fel ca si piscinele si spa-ul este impresionant. Exista 13 camere spatioase de tratament, inclusiv doua apartamente, private unde va puteti rasfata cu un meniu complex de tratamente faciale, masaje si tratamente corporale, precum si cateva ritualuri Clarins x Molitor.

 

Oaspetii hotelului, vizitatorii, precum si membrii clubului Molitor care au primit acces nelimitat la piscina si faciliatatile sale pentru o taxa anuala de 3,300 €, o intrare pe zi costa intre 120 € si 180 €.

 

Sursa: http://www.vogue.com/vogue-daily/article/paris-piscine-molitor-clarions-spa/#1

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta