Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Utilizarea masajului pentru problemele digestive pediatrice

Translate 
  Etichete: masaj , cu , retete , clienti , c

24 dec 2014

Terapeutii in masaj folosesc tehnici terapeutice manuale pentru a aborda o varietate de probleme medicale si non-medicale pentru clienti si pacienti.

 

Se estimeaza ca aproximativ 42 de milioane de persoane, sau 15% din populatie, sufera de constipatie, cea mai comuna tulburare gastrointestinala din Statele Unite. In 2004, 6,3 milioane de vizite medicale au fost cauzate de constipatie si au fost scrise 5,3 milioane de retete de medicamente pentru constipatie.

 

Participantii la un studiu suedez au simtit că masajul abdominal "influenteaza intreaga persoana" si desi initial sceptici, s-au simtit confortabil pana la sfarsitul studiului.

 

Un studiu britanic a constatat ca utilizarea masajului abdominal ca o interventie holistică a persoanelor cu "nevoi speciale" reduce aparitia constipatiei, reduce consumul de laxative si o constatare neasteptata, se creaza o legatura interpersonala intre insotitor si clientii care au dizabilitati profunde.

 

Sursa: http://www.massagetoday.com/mpacms/mt/article.php?id=15010

Ti-am facut pofta de masaj? Te putem programa intr-unul dintre centrele noastre spa partenere! Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta