Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Vacanta Eco - Friendly pe Insula Hawaii

Translate 
  Etichete: eco , c

12 noi 2014

Cu sute de ani in urma, un stil de viata nepoluant era criucial pentru locuitorii insulei Hawaii. Astazi, mediul fragil al insulei continua sa aiba nevoied e ingrijire. Clientii isi pot aduce aportul pentru a proteja insula in timpul vacantei lor, fie prin alegerea unui tur ne-poluant, voluntariat pentru o activitate de conservare sau rezervarea unei cazari eco-friendly.

 

Clientii pasionati de cazarea intr-un mediu eco-friendly au mai multe optiuni la alegere pe insula Hawaii. Pe coasta cu teren accidentat Kohala, de exemplu, programul de management al energiei si carbonului de la Fairmont Orchid Hawaii a ajutat ca proprietatea sa realizeze reduceri semnificative de dioxid de carbon.

 

Cele doua centre de cazare de la Mauna Kea Resort - Mauna Kea Beach Hotel si Hapuna Beach Prince Hotel - a instalat recent iluminat cu LED-uri care vor conserva aproximativ 1,6 milioane kWh/an. Institutul pentru acreditarea Destinatiilor cu scop de Sanatate, o organizatie non profit devotata imbunatatirii experientei oaspetilor in materie de sanatate si wellness, a recunoscut statiunea ca o destinatie sanatoasa si aprobata pe baza practicilor sale eco-friendly.

 

Sursa: http://www.travelagewest.com/Travel/Hawaii/Going-Green-on-Hawaii-Island/#.VF-u5vnF9qV  Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta