Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Valoarea unui program cu tratamente pentru piele in valoare de 1500 dolari

Translate 

11 aug 2014

Eu sunt una dintre norocoase, cunoscand prima data brandul Guerlain cand aveam aproximativ cinci ani, si puteam sa miros cu adevarat parfumul Shalimar al mamei mele chiar inainte ca ea sa intre in camera. Era o aroma imbatatoare de vanilie si de alte lucruri pe care nu puteam sa le numesc atunci. Dar am asociat Guerlain cu Shalimar si Shalimar cu ea pentru ani de zile.

 

Guerlain este una dintre cele mai vechi case de parfumuri si cosmetice din lume, fondata in 1828 de catre Pierre-Francois Pascal Guerlain, medic si chimist. Casa de Guerlain a fost o afacere de familie, detinuta si administrata de familia Guerlain de la 1828 la 1994. Mai mult de 700 de parfumuri si lotiuni de barbierit au fost create de acest brand si multe exista in continuare si in ziua de azi, chiar si cele create pentru prima data de catre Pierre-Francois Pascal Guerlain insusi. 

 

In urma cu cateva saptamani ma gandeam la asocierea senzoriala in timp ce coboram cu liftul din camera mea de la etajul 27 din Turnul Waldorf Astoria, New York, la programarea de la Guerlain Spa de la etajul 19. Asteptam cu nerabdare, stiind despre tratamentul de piele cu Orchidee Imperiale de care urma sa ma bucur si despre extractele de orhidee din care proveneau. Cu toate astea erau atatea pe care nu le stiam si pe care le-am aflat acolo.

 

De cand a fost infiintata, Guerlain ramane unul dintre brandurile cele mai inventive si de pionierat, folosind elemente naturale pentru a crea produse de infrumusetare substantiale. Printre cercetarile cele mai atente care au avut loc in ultimii 12 ani, a fost cercetarea lui Guerlain in longevitatea a unor orhidee, si modul in care acest tip de longevitate poate fi transpusa in seruri si creme care ajuta pielea impotriva imbatranirii. In acest scop, brandul a construit Orchidarium, o retea integrata de trei unitati de cercetare complementare si interconectate plasat sub directia de cercetare Guerlain.

 

Sursa: http://www.justluxe.com/travel/spa/feature-1956052.phpDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta